10.8, 13.8, 5.9


Dessa datum är lite av en sammanfattning på min höst. Väldigt viktiga datum.

10.8, alltså om två dagar, kommer jag att åka iväg från mitt Åland. Det är med blandade känslor jag lämnar detta ställe. Min sommar på Klipp Upp har varit otrolig. Har trivts som vattnet i glaset och vill gärna jobba här nästa sommar igen. Min chef har varit väldigt generös när det gäller lönen. I love it!

13.8, kommer jag att sitta på planet mot Irland. Första stoppet blir Dublin och sedan vet jag ej vart fötterna bär. Tror min M får bestämma det mesta. Jag är bara så otroligt glad och nöjd att jag åker med, efter alla om och men. Tänk, 16 dagar i ett land man aldrig besökt tidigare. Tror det kommer att bli härligt.

5.9 , är det min första dag på VECKO REVYN! Det känns så himla, himla bra. Jag är inte alls nervös, eftersom min handledare på platsen (moderedaktören Csilla) påminde mig igår på ett mail att det kommer att bli kul att ha mig där. Det känns tryggt att höra. Jag är välkommen!


Nu ska jag ta mig i kragen och packa dessa arma kläder.  Hur ska jag för plats med allt? Idag har jag köpt mina första ACNE-jeans. Känns bra. Även på kontot.



over and out.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0