Avskedsmiddag & Plättänger


Efter en väldigt stressig dag på jobbet gick jag in och verkligen köpte mina nya jeans. Nu är de betalda och jag äger äntligen ett par ACNEjeans. Känns härligt. Och snygga är dom ju.
Gick via lägenheten i stan för att reda upp den och lämna en fin ros till min härliga gudmor som lånat sitt hem åt mig i sommar. Sånahär människor är guldvärda. Städningen gick snabbt, för lillsyrran var med. Vi softade lite grann, medan vi skvallrade och pratade allvarliga saker. Jag älskar mina systrar, min syskon. Det är härligt att ha mänskor runt omkring sig.

Vid 19tiden gick hon hem till sig och jag mot resturang Indigo. Där möttes jag av halva Klipp Upp-gänget. Snackade lite före vi gick in mot vårt bokade bord. Kollade läänge genom menyn och jag bestämde mig ganska snabbt för kycklingen. Inge förrätt, eftersom jag hellre satsade på varmrätt och efterrätt.
Medan vi väntade på maten fick jag en present. EN PRESENT! Jag skämdes. Något. Varför skall jag få en present? Jag får ju för satan världens bästa frisörlön på världens bästa salong. Helt otroligt.
Öppnade långsamt det fina, rosa paketet. Härriguud, en plattång. EN PLATTÅNG! Jag äger äntligen en plattång. En GHDplattång. Underbart! Som jag har önskat mig detta verktyg. I salong köper du den för ca 200euro. Nu äger jag en sån. Jag är nöjd. Så. Tusans. Nöjd.



Maten jag beställde var väldigt njutbar. Jag kände verkligen att jag var på rätt ställe -med rätt människor. Sorgligt att sluta. Egentligen.


Just nu händer mycket i mitt liv. Jag trivs löjligt bra. Känner att jag lever.
Imorgon åker jag härifrån. Får äntligen träffa min sambo (som varit min särbo i sommar). Undrar hur han riktigt ser ut.
På måndag blir det Dublin. Känns otroligt.


Nu måste jag försöka få ner de mesta av mina tusen grejer i reseväskan. Och min nya plattång såklart.

Kommentarer
Postat av: Martina

TUSEN MILJONER TACK, för den perfekta frillan :)

2007-08-11 @ 14:25:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0