Härlig söndag efter Hektiskt besök i HelsingforsHar haft en trevlig helg.
I fredags jobbade jag mellan 14 och 18. För att sedan fortsätta med en gympass halv7. kom hem till ett tomt hus, eftersom min sambo var på jobb. Sötis, som står och hälsar gäster på Wasa Teater välkomna.
På lördagen kl.4.15 startade bussen påväg till Helsingfors. Besökte Hair Open. Så otroligt bra, att det verkligen var värt inträdet, som var 20E. Jag shoppade loss (svart kajalpenna som är otrolig när det gäller sotade ögona, tre ögonpennor i lila, grön och blå, klippkappor och borstar, samt ett hårspray som hjälper lockarna) och jag är oerhört nöjd med mina inköpt. Allt var från TIGI och rabatten var underbar. Synd, att man inte har plats med mera hårprodukter.
Efter några timmar åkte vi vidare till allas vårt IKEA. Köpte lite onödiga grejer, som ny vattekanna, växter, påslakan, byglar till min kädskåp (eftersom mina nya kläder inte fått plats), en 196916-7ny sänglampa och andra smågrejer till köket. Är otroligt nöjd, fast vi ändå kanske skulle ha klarat oss utan dessa materiella ting.

I morse steg jag och min sambo upp och började städa lägenheten. Tänk, så härligt det är med fräscha golv, nya lakan i sängen, dammade mattor OCH nya inredningsgrejer.

Snart ska vi äta middag och sedan blir det ett gympass. Söndagar älskar jag!http://data.s-info.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0