Besök hos VeckoRevyn

Idag lunchade jag med en väninna och en annan bekant från hemstaden. Väldigt lustigt att träffa henne här i Stockholm. Åt en småläskig bakad potatis med skagenröra.
Skyndande längs Regeringsgatan mot Kungsgatan. Sprang in i skoaffärer för att kolla vad de har att erbjuda (på måndag blir det shopping må ni tro). Sedan Sveavägen och VR-redaktionen. Möttes av härliga leenden och varma kramar. Självaste chefredaktören frågade om jag hade färgat håret ännu blondare. Ja, det har jag.
Var med på fredagsfikat. Drack glögg, åt lussebullar och pratade om allt från pedofiler till olika dater. Skoj att få vara med och höra vad som händer. Där jag en gång var.

Vi fyra gick jag med två tjejer till PUB för att ställa i ordning för imorgon. Härliga goodiebags och skojiga erbjudanden kan vi erbjuda våra kunder. Jag fick en bag fylld med grejer. Fina grejer. Inget skit.
Jag ser så fram emot morgondagen. Skall bli otroligt kul. Möter upp lillsyrran (som råkar vara i stan) klockan tio. Hinner med en snabbfrukost för att sedan vara elva vid PUB på genomgång av föreläsning och kunder. Från och med tolv är det jobb ända fram till fem. Efter det blir det att käka libanesiskt på Kungsholmen. Min sambo vill och får följa med. Han, jag och åtta VR-tjejer. Bra. Så det får träffa honom.

Nu skall jag lägga mig. Behöver sova för att orka stiga upp när klockan ringer imorgonbitti.

Dagen kändisspaning är hon som spelade "Grannen Sara" i Svensson Svensson och han som spelade Misha i Nya Tider. De satt i resturangen på PUB, dock inte tillsammans, och såg fräscha ut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0