Blåsigt ute och en hund som suckar.

Morgonen och förmiddagen var så fin. Sol och vacker frost på åkrarna. Nu är det ruggigt. Kallt, blåsigt och regn.

Vi femtiden mötte jag upp min far som stod vid Åhléns. Vi tog tunnelbanan till bussplatsen och jag förklarade vilka bussar som går vart och vilken som är smartast att ta.
Vi stannade vid en mörk hållplats och gick mot de röda huset. Röda huset som är tomt för att familjen är på Surströmmingsparty. Släppte ut hunden ur hundgården och gav henne mat. Vi drack te och åt goda mackor medan vi pratade om nödvändiga grejer (och onödiga). Vi gick ut på en blöt och blåsig promenad. Hunden verkade inte så nöjd med promenaden eftersom hon hela tiden drog mig tillbaka mot huset. Med lite tvång går det nog. Tycker dock att hon skulle kunna visa lite uppskattning när jag går ut för hennes skull -även i storm och regn. Men trevligt var det att promenera med far. Det händer sällan.
Nu sitter jag här. Vid skrivbordet. Lyssnar till en hund som snarkar. Ni vet, dendär snarkningen som hundar har när de sover riktigt djupt. Den är avslappnande och trygg.

Imorgon är det jobbdag (har egentligen inte så mycket att jobba med) och sedan blir det tjejkväll hos Csilla. Skall bli riktigt skoj. En härlig avslutning på min praktiktid.


Kommentarer
Postat av: Fia

Surströmmingsparty? Det var något nytt :) See you soon in Vasa hördu Hannah :)

2007-11-02 @ 09:10:50
URL: http://josefia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0