Wella Trend Vision 2008

 Trend Vision 2008 var det bästa jag sett på länge. Underbara färger och frisyrer. Jag ryser. Jag känner inspiration. Jag känner att min idétorka som jag haft några månader är botad. Jag vill börja jobbar mer nu och få arbeta med de nya teknikerna.

Vårens största hårtrend är kort. Riktigt kort. Men det visste jag ju redan.
"Undercut" (till exempel en bred lugg som går till öronen som sedan kan täckas in med längre längder) är just nu väldigt hett. En som har klippningen på gång är ju Kate. Snygg frisyr.
Kalla färger är snyggt. Blanda i grafitgrå med blåsvart eller silverslingor i naturbrunt. För killar är det ljust med någon nyansskillnad i den långa luggen. På tal om lugg är det rätt (som varje vår). Alla längder, men lång lugg som dras åt sidan är det absolut snyggaste, men då måste frisyren ha kort nacke.
Benor är inte något att rekommendera just nu. Dra allting framåt. Speciellt i de korta frisyrerna. Eller ha en spikrak mittbena. Sicksak-bena som man hade på 90-talet känns ju inte sådär jättekul.


image217

Kommentarer
Postat av: kiko

hej Hanna saknar du Eskorten???? sommar bilen
eller hur det stavas..

2008-04-10 @ 19:42:23
Postat av: HannaH

Hej och välkommen till min blogg!
Jaa, vad tror du. Sånahär dagar då det bara regnar och snöar på samma gång (trista Vasa) skulle det vara bra med en bil haha!

2008-04-10 @ 19:44:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0