God Morgon.

Varje morgon när jag vaknar har jag så fruktansvärt ont i min mun. Tänderna är ömma och käken är stel. Till saken hör att på kvällen när jag ligger i sängen tänker jag alltid "slappna av i munnen, slappna av i munnen, slappna av..." för att jag vet att jag alltid spänner på ett eller annat sätt. Det är störande och vet inte hur jag skall bli av med det. God morgon förresten.

Kommentarer
Postat av: Anna

Du kanske behöver bettskena! För antagligen ligger du och biter ihop tänderna på natten..det är sånt man inte kan fixa själv eftersom man ju sover :) Och till slut kan det gå så långt att tänderna börjar gå sönder för att man hela tiden biter i dom...sku kanske löna sej att gå till en tandläkare och få en skena, för annars får du lida av spända käkar som leder till huvudvärk...obs! detta beror antagligen på att du är stressad!



Kram

2009-01-28 @ 10:04:59
Postat av: HannaH

Det är faktiskt det jag har tänkt på. Bettskena är en god idé, jag skall diskutera saken med min tandläkare som jag skall besöka i början av mars. Jag tycker att det här har hänt så länge jag kan minnas. Kan komma på mig själv att jag ligger och spänner ögonen också. Hmm... stressade eller bara spänd för något?

2009-01-28 @ 10:42:53
URL: http://starhannah.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0