Klipp håret.

Det var under en gymnastiktimme förra veckan som jag såg något förskräckligt. Jag tänkte ge mitt telefonnummer till en kvinna som hade så äckligt hår. Tunna och söndriga längder. Jag undrar om hon vet om att det är dags att gå till frisören. Hon borde komma till Trendy i dag för jag är där och jobbar mellan tolv och halv sju.

Kommentarer
Postat av: Jen

Aa okei. Då har jag alltid haft felbild av den utbildningen :D haha. Jag har trott att det var lixom en fortsättning på kosmetolog (har hört det nånstans) men okey så stylist ! :) Drömyrke. Var det lätt att slippa in där ? Och vad går studierna ut på ? (förlåt med alla dessa frågor, men måste fråga när jag eventuellt funderar på att fara dit och det är bättre att fråga någon som gått där) :)

2009-03-16 @ 13:58:36
URL: http://jemss.blogg.se/
Postat av: HannaH

Hej igen. Njaa, det där med att det skulle vara en fortsättning på kosmetolog är väl lite fel kan jag påstå. Visst, vi lärde oss grunder inom yrket kosmetolog, som hudvård och så vidare. Kanske ryktet menar att man kan söka dit efter en kosmetologutbildning, så som jag sökte efter en frisörutbildning? Ja, det är ganska svårt att slippa in på utbildningen eftersom det verkar vara populärt. Många sökande och begränsade platser, plus att de tar in varannat år (i år kan man söka). Det är lite blandat vad man läser inom skönhetsbranschen, men lättaste är väl att man läser väldigt lite av väldigt mycket. Mode, trender, hår, smink, hudvård, foto är en liten del i utbildningen. Nu har jag svarat lite på dina frågor, min fråga igen om det är något du undrar över. Bästa, HannaH.

2009-03-16 @ 19:10:28
URL: http://starhannah.webblogg.se/
Postat av: Jen

Hihi. Tack :D ! Jag skall se om det kommer upp nåt ;) isf. hittar du en kommentar här igen.

2009-03-16 @ 19:25:00
URL: http://jemss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0