En parentes.

Jag har alltid stört mig på att klockslagen för mina blogginlägg har varit i svensk tid. Dock har jag inte försökt ändra det eftersom jag inte är så bra på det här med teknik. I dag förstod jag att det inte behöver irritera mig längre. Jag lever och i skriver i rätt tid nu.

Kommentarer
Postat av: Martina

Hej Hannah! Hoppas du mår bra där på andra sidan havet :) Det verkar så iaf :) Jag funderar när du är påväg till Finland och Ekenäs nästa gång? Det är nämligen så att jag saknar min förra frisyr (du vet den som var kort på ena sidan och kort på andra). Jag tyckte jag passade förträffligt fint i den, trots att den kanske är UTE nu :) Skulle du ha tid att klippa mig nästa gång du är här? Jag kan nämligen inte tänka mig att anlita en annan frisör vad gäller den frisyren :)

2009-05-07 @ 20:24:41
URL: http://www.tinasbo.blogspot.com
Postat av: HannaH

Hej Martina. Ja, du gissar rätt. Här är allt underbart (snart kommer det bilder på lägenheten, vi börjar få ordning nu). Tyvärr har jag inte bokat in någon Finlandsresa. Ser ut som om det blir Åland istället. Men du vet ju att jag gärna klipper din kalufs så ni får väl komma hit i sommar. Skansen, Junibacken med mera. Hojta till i så fall.

2009-05-08 @ 08:50:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0