dagen igår

Gårdagen började med frukost med syrran på ett kafé. Ett mysigt sådant.
Sedan gick jag med snabba steg på PUB där vi skulle träffas klockan elva. Jag var i god tid, så tog en sväng runt plan tre för att uppdatera all information jag fick på torsdagen.

När alla dök upp (Mia, Csilla, Emma och Stina) började vi med ett snabbmöte där vi diskutera rabatter, kunderna och andra viktiga saker. Fyllde skålarna med julskum och pepperkakor. Lade ut tidningar på alla bord samt ordnade med prenumerationer.
Dagen flöt på bra. Hade väldigt bra och intresserade kunder som var där för att få tips och råd samt shoppa för 2000kronor. Det var roligt att gå omkring i varuhuset och hitta olika outfits. Vi valde mellan olika märken som Scene by Tjallamalla, IvanaHelsinki och såklart en masse vintage. Fann också saker till mig själv som jag bara måste köpa imorgon, halsbandet som tillverkas i endast 200 exemplar är intressant. En med bambi vill jag ha.
Efter en massa tomteskum, goodiebags och kunder åkte vi med taxi till Kungsholmen och en trevlig liten libanesisk ställe där vi åt 16 små kalla och varma rätter samt drack vin. Min sambo var nöjd och glad. Det var trevligt att presentera honom för de fina vänner jag fått och de var glada att han var med. Jag också.

Vi var hemma vid tio. Bror+sambo hade lillajulsfest, så vi hängde med dem en stund före vi gick och lade oss klockan tolv. Efter en god natts sömn vaknade vi pigga och krya. Har hunnit med en nästan två timmars skogspromenad, klippt hår och ätit middag. En härlig semestersöndag med andra ord.


dagens fråga är: Fira nyår i Sverige, Stockholm, eller Finland?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0