Inga länge kvar nu.


Det är inte många dagar kvar här på ön mer. Denna vecka och nästa vecka till slut. Suck, vad tiden och sommaren (!) har gått snabbt.

De sista dagarna här tänker jag försöka göra allt jag inte hunnit med.
Imorgon blir det en utfärd till skärgården och Föglö.Träffa härliga gudföräldrarna och kolla in projektet.
På fredag drar jag vidare mot Sweden och Stockholm. Även denhär resan blir spännande.

4 november 2007


Just dethär datumet råkar Kent vara i vår huvudstad Helsingfors. Fasiken, vad jag skulle vilja se dem. Hänger någon med?

Trött... suck

Efter denna grymma arbetsvecka är jag helt slut. Helt. Jävla. Slut.
Hoppas på en god natts sömn, så att jag får tillbaka mitt liv igen. Skulle vara trevligt.

En sak som jag verkligen uppskattar är att man hör av sig när man lovat. Jag själv sitter oftast och väntar på samtalet som utlovats. Idag har det (igen!) varit en sån dag. suck.

Nu packa upp, sedan tv (om jag inga hinner somna före).

Jobb, jobb, jobb!


Nu har RockOff-festivalen startat. Jag besökte stället som gäst i lördags, men igår var det min tur att stå bakom bardisken.
Söndagen började med att jag låg hela förmiddagen på Lilla Holmen och solade. Två kompisar dök upp så vi skvallrade lite om helgen. Gick hem i god tid för att duscha lite, klä på mig de nya arbetskläderna OCH städade lite den väldigt råddiga lägenheten.
Kvällen gick väldigt snabbt. Timbuktu var ju helt sjukt bra. Man får feelis där man står, bakom disken.

En dag i Uppsala.


Idag har det varit en dag i shoppingens tecken. Jag har verkligen unnat mig grejer jag inte tänkt att jag skulle köpa. Endast ett par jeans var tillåtet.

Men så blev det inte. Istället har jag kommit hem med bl.a ett par jeans (äntligen mina älskade hängseljeans som jag bloggat tidigare om. Fick dem till och med på rea!), två par skor (nya Vans är ju aldrig fel. Även dessa på rea. Och så ett par från min favoritaffär Monki. Underbara), en grå klänning (skitsnygg i bomullstyg som jag kommer att matcha med strumpbyxor i höst), 3 t-tröjor (alla dessa från Monki. Helt härliga färger och väldigt ovanliga), leggings (gråa till hösten), accessoarer (smycken är ju aldrig fel), Sjal (skojigt mönster i rosa, grått och lite vitt) och en hemlis till min M.
Efter den här resan har jag konstaterat att Uppsala är en bra stad att shoppa i (har inte varit där sen jag var 13 år gammal) OCH att Monki är en av mina favoriter. Jag bara älskar kläderna...

Imorgon är det jobb som gäller. Från och med söndag är det dubbeljobb. Salongsjobb och RockOffjobb. Skall bli riktigt kul.


Nu säger jag hejdå för en vecka ungefär.p.s! om två veckor vet jag mer....

allt som händer är meningen.


Jag fick det äntligen bevisat!


I går fick jag ett samtal som gjorde mig väldigt, väldigt glad. Det handlar om min höst. Jag behöver inte använda mig av Plan B längre. Jag har en annan plan. Den bästa planen någonsin. Jag är lycklig.

Första helgen i augusti åker jag iväg för att få lite mer kontroll över det som håller på att hända. Jag tror att jag kommer in i min dröm. Den dröm jag levt i ett år. Jag börjar nå mina stjärnor. Äntligen är det min tur.

Chill på Åland.


Idag har det verkligen varit en av de bättre dagarna. Jag hade en bra dag på jobbet. Lagom stress och åt en god lunch. Stod och småpratade med min chef idag. Han vill att jag skall flytta till Åland och börja jobba på Klipp Upp på heltid. Det skulle jag nog gärna göra -med den här lönen! Men eftersom jag har studier kvar och andra planer blir det nog inte så. Just nu. Kanske om 20 år.

Idag bestämde jag mig för att ta jobbet på Rock Off-området. Det kan bli kul att träffa alla jag jobbade med i fjol OCH såklart få gå omkring på området utan att betala. Dessutom kommer en av mina favoriter. Det är en verklig sommarhit, dock inte partyhit, hon sjunger med sin ljuva, hesa röst. Snackar alltså om Frida Öhrn, Oh Laura. Mina smilband drogs upp en aning när jag läste den sköna nyheten. 24 juli är datumet.

Imorgon är det torsdag. Kommer ant. att vara i stan nu dehär dagarna som är kvar av veckan. Jobbar sent imorgon och fredag är det väl att träffa lite vänner och bekanta, för att sedan på lördag få gå ut och partaja lite. Börjar (som skrivet!) med firmafest och sedan middag och sedan the Ark (alltså krogen Arken).

Nu skall jag skriva klart en lite skolgrej som jag snart (eller egentligen redan haft) deadline på! Alltså, inget som jag får vitsord i, utan en annan sak förstås.


byebye!

Tre sår i fingrarna.


Idag har jag klippt mig tre gånger i fingret. Inte så kul för det svider oerhört.

suck.

underbart lugn helg.


Har haft en skönt, härlig helg på stugan. Detta var den sista helgen i paradiset. Nästa vecka är det Party med jobbet och sedan sparkas RockOff-festivalen i gång. Som det ser ut nu, blir det antagligen att jobba där.. I alla fall några dagar.

Imorgon är det tisdag vilket betyder att är normal arbetsdag. Jag har konstaterat flera gånger att dagarna och veckorna går så himla fort. Om fem veckor sitter jag på planet påväg till Irland. Skall bli väldigt spännande.
Före det skall jag ju hinna med en shoppingtur till Sweden juh.

Jag har varit en dålig bloggare. Sorry.

äntligen Fredag.

Veckorna går väldigt fort just nu. Det enda jag hinner göra är att jobba, umgås med vänner... That´s it!
Imorgon tänker jag ta bussen till stan, så att jag får träffa släkten lite. Har inhandlat idag en massa hårprodukter som jag tänker dela ut.

Idag slog det med att jag snart, helst nu, måste åka till Stockholm. Tror att jag tänker göra det på min nästa lediga dag. Stockholm! Stockholm!

Dessa jeans tänker jag då inhandla. De finns också på caliroots.com. Har prövat dem redan vilket betyder att jag vet min storlek. Tänk att få ha på sig dehär när man är på Irland.
Nu skall jag göra något nyttigt...

Lön.


Idag fick jag min lönelapp. Min lön på mitt sommarjobb är mycket bättre än vad jag förväntat mig. Alltid trevligt med lite exktrapengar, när man minst anar det.

Hur skall man få inspiration till att göra något? Har suttit flera kväll i rad framför min laptop och försökt få något till stånd, utan att lyckas! Jag börjar få i nerverna nu när jag inte ens har kommit fram till något "riktigt" ämne. Suck. Jag håller på att dra mig håret (trots att jag har så tunt).
på tal om hår...

Imorgon är det Tukkis (som det heter på finska) i salongen. Det betyder att jag färgar och klipper min kollegas hår och hon gör det samma på mig. Jag har ännu inte riktigt bestämt mig hur, men antagligen någon osymetrisk frisyr, gärna mycket längre hår på ena sidan. Tror även att vi kommer att leka med löshår. AAh, det trodde man inte om mig. Kommer antagligen att lägga endast 9 slingor, tror jag.

Fan, jag behöver en ny kalender. Min har tagit slut och utan kalender -inget liv (iaf. nedskrivet). Jag måste gå på shoppingtur imorgon.

impuls!


Japp, igår gjorde jag det. Efter att jag pratat med min moster och med andra människor om min beslutsångest.
Jag ringde min M och bad honom boka en biljett åt mig till Irland.
Vi kommer att åka 13 augusti (exakt samma datum som i fjol) o kommer tillbaka 16 dagar senare. Helt tusans underbart. Jag känner enda in i magen att jag valt rätt. Det som händer efter det får vi se...

Jag har njutit så på stugan. Igår när jag kom dit sprang jag till min lilla kusin. Hon var så söt. Härligt leende. Bejbisar är ju för söta!
Vi badade bastu, spelade spel och myste. Idag har jag hjälpt min andra kusin att pussla ett 300 bitars pussel, vaktat bejbin. Eftermiddagen avslutades med en fin middag på bryggan med världens godaste rabarberpaj till efterrätt.

Imorgon är det jobb som gäller.

over and out.

RSS 2.0