En ivrig själ som bara vill komma hem.

Väskorna är packade och en snäll vän tog dem med i sin bil så nu har jag ingen panik längre. Det ordnade sig, som det alltid gör. Tack för hjälpen.
Nu skall jag äta en rosa och fluffig vispgröt som mor vispat ihop. Hemgjord vispgröt är mycket godare än den jag åt som lunch i somras. Om en stund blir det tre-generations-bastu. Mormor, mor och jag. Slutar alltid med att mormor sitter längst och vi är rädda att hon skall svimma.

Sista kvällen här i trähuset. Känns konstigt, men så spännande att komma hem.

Dagens program.

Har inlett denna söndag med att packa ihop min sommar i väskor. Sjukt mycket grejer och jag har ångest och panik. Ångest över att jag inte använt alla kläder och skor och panik över att jag inte vet hur jag skall få med mig allt på tåget. Tror jag gör så som min moster sade, skickar en väska med buss.

Lördagstrött.

Har just kommit hem från två roliga dagar i Helsingfors. Har hälsat på min syster och jag kan säga er att hon bor väldigt snyggt. Nästan för snyggt. Mitt i stan.
Vi hade fest med gänget som bor och har bott i Vasa och det kändes som förr. Efter många diskussioner och uppdateringar kom jag fram till att jag skall flytta från Vasa så fort jag bara kan. Jag har gjort mitt där och känner mig redo för utmaningar. Vasa är faktiskt inget för mig.
Vi fortsatte till baren och vid tvåtiden var  vi hemma. En rolig kväll och smart var det att sluta när det var som bäst.

Nu är jag trött. Väldigt trött i ögonen och om en timme skall jag vara värdinna. Dusch, städning och sedan borde jag vara jag själv igen.

Höstblomma.

Jag blev inte besviken. Den var fin.


Det händer ingenting.

Satan i gatan vad det regnar i den här staden. Man vill ju bara åka härifrån.

Mina semesterdagar går väldigt snabbt och ändå känns det som om jag inte gör så väldans mycket. Sett på film, träffat vänner och badat bastu. I morgon tar jag tåget till Helsingfors för träffa min syster som flyttade dit i maj. Skall bli intressant att se hennes nya hem. Skall även se vad affärerna har att erbjuda.
Nu är det dags att duscha och klä på kläder för om en timme skall jag möta upp några tjejer för en frukost på stan.

När jag såg på "Vinterviken"

När jag var yngre var det här min favoritfilm. "Vinterviken" med David Tainton i huvudrollen. Jag kunde ligga flera gånger i månaden i vår lädersoffa och stirra på tv:n. Kan inte förstå att vi ägt en sådan. Lädersoffor är verkligen inte något för mig. Obekväma och man klibbar fast. Ljudet när man sätter eller lägger sig är inte heller i min smak.
Igår kväll när våra hundra tv-kanaler inte kunde erbjuda något bra, passade jag på att se filmen. Jag ville se om jag kommer i håg den. Och ja, det gjorde jag. Alla repliker var på sin plats. Filmmusiken med Sophie Zelmani är fin. Måste lyssna på mina skivor när jag kommer till mitt hem i Vasa.

Vinterviken. Från 1996

Planer för september

I dag har jag bokat en resa som sker i september. Jag, Matte och två fina kvinnor skall åka nattfärja till Stockholm för att få se Coldplay i Globen. Så. Fucking. Underbart. Speciellt när tur och retur blev endast 4,20 euro per man. Galet billigt. Får tacka en snäll moster för bonuskorten.
Förutom konsert blir det shopping i lämplig mängd samt träff med gudsonen. Jag saknar honom.


När denna låt spelas kommer jag att fälla tårar.



fotvård en tisdag

I dag har jag fått vård för mina sommarfötter. Känns väldigt bra.

Har varit en lugn dag. Köpte ett par nya Paul Frank pjamasbyxor på rea (det är ibland väldigt bra rea här i lilla staden) och en god salladslunch. Jag börjar få myror i kroppen. Det börjar nämligen bli lite långtråkigt här.
På fredag blir det hoppeligen Helsingfors. Och möjligtvis en fest.

Dofta gott.

Köpte en ny parfym när jag var på färjan. Är så trött på mitt gröna äppel så tänkte att jag skulle satsa på en ny.
Denna blev det och jag är nöjd. Så nöjd.


Marc Jacobs´är god.


I dag snusade jag lite på Kate Moss´nya och måste säga att jag är positiv. Dock är den i min mors smak.

Hemma med mamma.

Sitter vid min mors skrivbord i min nya byxdress. Köpte en i jeanstyg. Underbart skön och bekväm.

Det känns konstigt att vara här i staden jag vuxit upp i. Det regnar och jag har inte gjort mycket i dag. Kollat på fyra delar "House" som Canal+ visade och sedan besökt mina morföräldrar som fick prata av sig i två timmar.
Har just ätit en god söndagsmiddag min mor kokat.
Nu blir det svensk film. Älskar att ligga och slappa i vår stora gråa hörnsoffa.

En avslutning.

Vi avslutade vårt Ålandsliv med ett spontanbesök till Indigo. Jag, Matte och Systern Matilda gick dit vid halvtio och drack drinkar, dansade till Håkan Hellström och Robyn och var allmänt sociala. Gänget samlade sig och det kändes lite deppigt ändå när alla kramades och sade farväl. En väldigt trevlig kväll som slutade med att vi traskade till bussplan och korvkiosken där vi åt en sista måltid.
I dag är det packning, städning och snabbshopping som gäller för 14.25 tar vi färjan till Finland. Det är sol och blå himmel här så lite trist att lämna den vackra ö. Men sommaren är förbi så också vår tid.
Det bästa är att både jag och Matte verkligen kan tänka oss att bo här i framtiden. Eller i alla fall ha ett sommarhus. Det är här man skall vara. Alltid.

ångrar mig.

Var och testade en röd kappa i dag. Från Jenny Hellström. Den var röd med stora knappar med gubbmotivet (hennes far, eller farfar). På rea var den såklart. Femton euro och hade kostat tvåhundratrettiotvå. Jag köpte den inte. Vilket jag ångrar mig nu, för Jenny Hellström plagg borde man köpa eftersom hon och märket inte finns mer. Det har slutat. Gått i konkurs sägs det.


Sista arbetsdagen är över.

Sol och blå himmel i dag. Underbart.

Att säga hejdå till de fina människor jag fått jobba med dessa månader känns riktigt konstigt. Nästan lite deppigt. Jag vet att jag får komma tillbaka om och när jag vill vilket känns riktigt bra.
På vårt köksbord finns just nu en "Sodastreamer". Den fick matte i dag som avskedsgåva. En fin present tycker jag. Nu kan han göra Coca Cola när han vill. När jag var liten hade min väninnas farmor och farfar en sådan. Det var såå lyxigt att ha en kolsyreapparat och vi gjorde Fanta hela tiden. Det var nog en av de orsakerna varför man gick till hennes farmor.

Nu skall jag försöka trolla ihop någon sorts middag. Sedan väntar jag besök av systern.

Fredag som i sista dagen.

Om en halvtimme skall jag gå ner till salongen för att jobba min sista dag. Känns lite slött, men jag känner att jag lärt mig och har utvecklas så otroligt dessa veckor. Bra.

Silvergrå


Ett par nya silvergråa skor. Med en liten platå. Valde mellan svart och orange.


Nya skor från Vagabond såklart.

Pojkfritt i hemmet.

Redan klockan elva i förmiddags kände jag mig ofräsch och ville hoppa in i duschen. Det kliade över hela kroppen och jag förbannade mig över att jag valt att jobba som frisör. Ibland är det riktigt för jävligt med allt hår. Som. Är. Överallt.
I dag har Matte åkt tillsammans med min far till skärgården. De skulle fixa elektriska saker i hans hus, vilket min Matte verkligen är bra på. Meningen var att jag skulle agera "el-assistent", men avböjde. Skall istället ta tag i vårt hem som så småningom skall packas ner. Alla kläder, skor och toalettartiklar (och gissa om jag fått och köpt hårprodukter denna sommar). Skall även tvätta några maskiner. Avslutar med att bläddra i nyaste ELLE som var innanför dörren i går. Jag älskar verkligen mina tidningsprenumerationer. Jag blir så glad.

Snyggt snyggt snyggt MONKI

När jag gick ner till den nya, stora MONKI som öppnat på Sergelgatan i Stockholm blev jag så glad. Stort, öppet och man såg alla kläder. Nu har de även uppdaterat hemsidan med höstkollektionen och det bästa är att jag verkligen skulle kunna köpa det mesta. Roligt är det ju också att MONKI inte finns i Finland. Har förstått att det är på gångs att öppna en affär i Danmark. Men eftersom H&M har köpt upp MONKI kommer det väl hitåt så småningom.


Dessa köpte jag, men i mörkblått.



En väldans söt väst. Med blommor.



Som sagt. Platå.


Jag hoppas att Ida Sjöstedts kollektion för MONKI har hunnit komma ut när jag är i Stockholm igen i september. Kan vara kul att se, trots att jag tycker att hon har väldigt svårburna plagg. Allt glitter. Tightsen ser ut som "sjöjungfruhud", men jag hoppas på spets.


Jag är upprörd.

När jag och Matte promenerade längs gågatan här i Mariehamn hände något riktigt irriterande. Det var någon som kastade saker på oss. När vi vände oss upp mot taken såg vi tre tjejer.


Jag: Vad satan gör ni? Det är faktiskt farligt att kasta grejer på folk.

Tjejen: Men... Det är ju bara svampar.

Jag: What? Ursäkta, men skit i svamparna. Man kastar inte saker.

Tjejen: Men dom är plockade i dag och dom går ju sönder när dom landar.

Jag: Jamen, det är ändå inte roligt. Tänk lite efter vad ni gör.

Tjejen är tyst.


Jag blir så irriterad. Och förbannad. Det var tre tjejer, skulle ju har förstått om det skulle ha varit tre killar.

Sista veckan.

Har i går börjat min sista arbetsvecka här på Åland. På lördag åker jag hem till mamma och har semester. Det är lite vemodigt att sluta eftersom jag trivs så bra här. Men om kanske tiotjugo år är det väl dags att flytta hit på riktigt.
Jag börjar längta hem. Till Vasa. Till lägenheten. Till mina saker. Inte alls till själva staden, eftersom jag bara drömmer om att få flytta därifrån så fort som möjligt. Vilket vi också kommer att göra.
Hockeyfrillan är äntligen här. Jag stannade efter jobbet i går och min kollega var så snäll och förlängde nackhåret lite grann. Det känns riktigt bra. Får bara inte blöta/tvätta håret på ett dygn, vilket är lite jobbigt. Är van att alltid duscha det på morgonen. Får se vad jag får för feedback från resten av arbetskamraterna.

Nu är det så smånigom att gå till jobbet. Jobbar till sju. Lång dag.

en till Vagabond.

Attan, vad snygg denna sko är. Platå is the shit.


Ett måste till hösten.

Höstkänga

I höst och vinter kommer jag att fortsätta använda mina mc-boots. Vagabond levererar som alltid snygga stövlar och skor. Här är två riktigt snygga val för hösten. Helst skulle det få vara en grov dragkedja någonstans.





Snygga boots från Vagabond.com

mina Miu Miu.

Fyndet jag skrev om är alltså ett par skor. På 70% rea.











I höst har jag strumpbyxor i dem. Prima ballerina.
Vad tycks?

Bland annat bilder från Guldknappen.

Jag är så trött. Har somnat flera gånger på soffan i dag. Regn och åska var dagens väder så det har varit perfekt att ligga inne och läsa nyaste Chic, Glamour och Damernas Värld. Med sömn i ögonen skall jag försöka berätta lite om mitt Stockholmsbesök och Guldknappengalan 2008.

När jag vid 11.00-tiden kom fram till Chics redaktion möttes jag av en glad reseptionist. Hon visade mig vägen till moderummet där Csilla höll på med planering för en plåtning som sker på tisdag. Jag fick hälsa på assistenten som var nästan den enda på plats. Det är tydligen semestertider fortfarande.
Sedan bestämde jag mig för att gå ut och börja med att promenera i affärer. Bestämde mig genast för att gå till den nya MONKI på Sergelgatan och jag kan säga att jag inte är besviken. Så fint. Så stort. Så snyggt.
När det gått några timmar gick jag tillbaka till Kungsgatan 10. Modechef-Hulda hade kommit in och vi skakade hand. "Jassåå, det är du som är Hannah. Vad trevligt att äntligen få träffa dig" sade hon. Tydligen berättar Csilla om sin finska kompis. Fint så.
Efter lite uppfräschning, en macka och snack med modetjejerna tog jag bussen ut till Cirkus där Emma väntade. Stylingen som Jonas Hallberg gjort tillsammans med sina assistenter Julie och Evelina var otrolig. Jonas jobbar mycket utomlands och jobbat med de stora namnen. En trevlig man.
Jag måste då säga att jag inte är någon Odd Molly själv, men detta var så vackert. Efter lite dötid och mellanmål var det dags att klä på modellernas första outfit. Jag fick äran att hjälpa Vicky Andrén som skulle öppna hela visningen. Musiken, kläderna och modellerna gjorde så att allt var perfekt. Visningen (med endast Odd Molly kläder) tog nästan en halvtimme och när allt var över var det dags för oss påkläderskor att gå ut bland gästerna för att mingla. Jag skakade hand, pratade om betydelsefulla saker och skålade med viktiga och snälla människor. Linda Sundblad hade valt de snyggaste kläderna.

På fredag vaknade jag vid niotiden och var glad över att vi ändå valt att gå hem i rätt tid. Eftersom jag sov hos Csilla på Östermalm var det lätt att ta sig till affärerna. Gick till Birger Jarlsgatan och Nathalie Schuterman för att kolla in rean. Där jag mycket riktigt fann ett fynd.
På eftermiddagen var det igen dags att ta bussen till Djurgården och Cirkus och denna kväll var som nämnt för läsare. Jag träffade en bekant från VeckoRevyn och hon lovade att höra av sig. Kvällen slutade tidigt på Cirkus, därför en sväng till Josefina där Csilla med gänget var. Efter några timmar satt vi i taxin. Vi ville hem. Dricka te. Äta kex och lyssna på musik, vilket vi också gjorde.
På lördag mötte jag upp min Matte som hade kommit med morgonfärjan till Stockholm. Vi shoppade, fikade och gick på bio. Äntligen har jag sett "Sex and the city"-filmen. Det känns nästan som om jag var den sista i hela världen. Nu är det gjort och vi blev inte besvikna.


Cirkus.


Backstage. Kläder som skulle användas under
visningen.


Modellernas kläder som jag skulle hjälpa dem med.


Det verkade som om hon var den viktigaste av dem alla,
Vicky Andrén.


Där står hon. Vicky.


Modeller kan vara vääldigt långa. Eller så är det jag som
är för kort.


Några av modellerna under genrepet.


Jag och modeass-Emma från DV är redo för mingel
och vin.


Modeassistenterna på DV. Emma och Sara.


En Csilla och en Hannah på Josefina.


Hemma efter underbara dagar.

Har packat upp väskor och påsar och skall snart lägga mig. Är för trött för att skriva något mer om äventyret. Det får komma i morgon.
Ett fotografi som min syster tipsade mig om. Från VeckoRevyn.


Jag förstod tydligen inte att jag stod sådär nära Lars Wallin.




            Någon har osmickrande
            ben.

Guldknappen till Odd Molly.

Vinnaren av årets Guldknappe är Odd Molly. Så fint. Visningen var så perfekt. Stylingen otrolig.
Jag har träffat en massa viktiga människor. Skakat hand, skålat, minglat. I går var det branschfolk som kom till Guldknappen, i kväll är det läsare. Detta är en upplevelse. Att få hjälpa vackra modellen Vicky Andrén med kläder och att träffa en duktig stylist som jobbar utomlands är en erfarenhet.

I dag har jag promenerat gata upp och gata ner i Stockholm. Har shoppat och... shoppat.

Jag är tillbaka. I Stockholm.

Har just stigit av bussen här i Stockholm. Båtresan gick snabbt och träffade en hel del bekanta ansikten. Så är det när man bor på ett litet ställe och jobbar som frisör.
Nu skall jag lämna min väska och sedan promenera runt på stan. Ack, vad jag har saknat denna stad. Blir alltid så glad när jag kommer hit. Klockan 16.00 skall jag vara på Cirkus och då börjar allt det roliga. Före det lite shopping i nyöppnade MONKI.


En svart ros.

Det blev ingen konsert. Istället en promenad med syster och hennes hund. Vi gick in via Kappahl som börjat sin "halva reapriset"-rea. Ett par strumpbyxor i svart spets och en ring. Jag är väldans nöjd med ringen eftersom jag länge letat efter en fet ring och en svart sådan.


En ring från Kappahl för endast 4euro.



En svart fet ros.


Nu skall jag ta och tömma min kamera för jag har för mig att den kommer att fyllas med mingelbilder. Från Guldknappen.

Onsdagen den trettonde

I kväll skall jag börja packa alla kläder. De skall i olika väskor. En som kommer med till Stockholm i morgon och en som åker med min mor till Finland på söndag. Hon kommer hit över helgen för att få gå på en konsert. Det känns lite sorgligt för om en vecka ungefär åker vi härifrån. Då har vi tillbringat vår sommar här. Sedan är det dags för jobb och lite studier i Vasa. Vet egentligen inte hur roligt det kommer att blir för jag längtar ändå till våren när vi får flytta. Till en ny stad.

Nu skall vi äta en kycklingsallad och sedan gå på en konsert till St Görans kyrka.

snart Stockholm

Jag har ändrat mina Stockholmsplaner. Jag åker på torsdagmorgon istället. Det känns som om det är mest smidigt så eftersom jag då har möjlighet att sova hemma och inte ute i Brottby.
Pratade nyss med Csilla och hon menade att det var jätteokej att jag sover hos henne och hennes man de två nätterna jag jobbar under Guldknappen. Vi kommer nämligen att jobba sent och då känns det bättre om jag sover i stan. Detta kanske betyder att jag också har chans att få träffa Chic-redaktionen, vilket skulle vara riktit kul.

I dag har jag haft en såndär jobbig ångest när det gäller examensarbetet. Har inte gjort mycket denna sommar. Jag som trodde jag skulle ha det klart i augusti. Suck.

Att fynda på rea.

Jag tror att alla i den här lilla staden Mariehamn har väntat på att märkesbutiken skall börja med sin stora rea -halva reapriset!
Jag sprang såklart dit på lunchen och fyndade två plagg från Minimarket.


Denna kattröja visste jag redan i höstas under pressveckan
att jag ville ha. Köpt för endast 24euro, som var från början
80euro.


Oversize till
under pris.




En fest i kärlekens tecken.


Efter bröllopet i går har jag fått en helt annan syn på bröllop och äktenskap. Hela mitt liv har jag gått och sagt att jag aldrig skall gifta mig. Att jag minsann inte behöver göra det för att bevisa för alla att jag hittat min livs kärlek. Detta kanske för att jag är ett skilsmässobarn.
I går, Karin och Mango som tog steget framåt i förhållandet och lovade framför vänner och släkt att de skall älska varann i nöd lust. Tack snälla ni, för efter i går kan jag faktiskt tänka mig själv att stå brud någon gång.
Det var verkligen ett fint bröllop. Och det viktigaste (rätt mig om jag har fel), inte alls traditionellt.

Klockan sju i kväll går tåget till Åbo och sedan skall vi stå ut några timmar på färjan. I morgon är det jobb i Mariehamn och två ynkliga dagar tills jag får åka till Stockholm. När jag satt vid köksbordet och pratade med en väninna blev jag ruskigt nervös. Hon försökte lugna mig.

Festlig lördag.

När jag gick ner för stadens gågata blev jag nästan lite rädd. Klockan var halvelva på kvällen och jag mötte inte en endaste människa. Var det verkligen så här öde när jag bodde här? Endast en tjej som stod och rökte i mörkret.
I dag nalkas det festligheter och bröllop. Har inhandlat gåvan som skall packas in i vackert papper. Jag brukar tyvärr inte bry mig så mycket om hur paketen ser ut, det slits ju ändå upp. Men den här gången skall jag försöka.
Klädvalet är ännu ett stort frågetecken. Har två alternativ.


Det jag väntat på.

Förutom ett bröllop är det andra saker jag ser fram emot.

Nu börjar det ordna sig för mig. Nästa vecka på onsdag åker jag till Stockholm för att gå lite visningar under modeveckan (Dagmar skulle jag gärna se) samt jobba under Damernas Världs "Guldknappengala". Har ordnat att jag får sova inne i stan istället för Brottby. Jag börjar bli duktigt nervös, men fick två lugnande mail i dag så borde ha allt på koll. Kommer att få arbeta tillsammans med stylisten Jonas Hallberg. Spännande.
I dag har dessutom MONKI öppnat sin flaggskeppsbutik på Sergelgatan, vilket kommer att kännas som om jag vore i himlen. Där tänker jag gå många timmar. När jag inte sitter och fikar eller minglar på gala.

Det här kommer att bli de intressantaste dagarna i sommar.

Solen som försvann

Regnet öser och det är ett enda stort grått moln över Åland i dag. Egentligen är det ingen fara eftersom vi får åka härifrån i morgon. Vi åker över till Finland i morgon för att närvara vid ett bröllop och hälsa på familj och vänner. Är åter tillbaka på söndagens natt. Det blir med andra ord en väldigt kort resa. Men en behövlig sådan.

Som ni kan förstå var intervjun med Robyn i går helt fantastisk. Det är inte ofta kvinnan ger intervjuer i Sverige. Den halva timmen kändes som fem minuter. Hon är duktig. Om hon råkar ha en spelning i New York när jag är där tänker jag absolut gå.

I kväll sitter jag i soffan.

Sitter vid köksbordet och jobbar. Har skickat lite småviktiga mail och njuter av solen som äntligen visar sig. Jag har öppnat en Longdrink för att fira att stormen är över. Himlen börjar bli blå igen. Underbart.
I dag har jag köpt en Håkan Hellström tygväska. Den är svart med vitt tryck. Det var en väninna som sålde hans produkter under konserten så hon sparade en åt mig som jag kunde köpa. Jag är ytterst nöjd, för tygpåsar kan jag inte få nog av. Använder dem som skopåse, matkasse eller som strand/handväska. Riktigt ekologiskt är det ju dessutom.

Om fyrttiofem minuter är det dags för "Kobra intervju" och i kvällens avsnitt får man träffa världens bästa Robyn. Jag är så laddad. Detta program borde alla se. Klockan 22.30 på SVT2. Som jag säkert har sagt tidigare är Robyn en människa jag någongång kommer att träffa. Det kan jag nästan lova er.

Infon jag behövde.

I dag fick jag mailet jag väntat på. Kvinnnan som har hand om Guldknappen mailade och berättade det viktigaste. Det här blir två riktigt spännande dagar. Första kvällen är det för branschfolk och den andra kvällen är för läsare.
I morgon skall jag skicka i väg några mail för eventuella träffar med lite mer viktiga människor. Jag kan erkänna att jag börjar bli lite ivrig. Och nervös.

En frän kjol.


En snygg sak som är påväg hem till mig. Vi får hålla tummarna att den inte är för glansig.
Ett fynd från Divided för 9,90.

Regn i augusti


Det regnar och blåser ute. I dag kändes det faktiskt som om det var lite höst i luften. Har inte något problem med det eftersom jag mer än gärna sitter inne med datorn i famnen. Håller på med att skriva några rader på mitt examensarbete, men det går väldigt trögt. I skrivandets stund att jag åstadkommit något stycke bara.
I morgon hoppas jag på lite bättre väder.
Nu skall jag diska den lilla disk jag har, se på tv en stund. Vill ju vara vaken när Matte anländer.

Blåa naglar


Jag blev riktigt glad när jag såg Mavalas nya nagellack för hösten. Som jag har väntat. De mörka är mina favoriter.

Mavals nya nagellack. Blått är fint.

En söndag utan program.

En oerhört lugn söndag må jag säga. Regnet har så gott som hela dagen sköljt Mariehamns gator och jag har varit glad att få sitta i soffan med en kopp te i handen framför en film. Min sambo steg upp svintidigt i morse för att ta färjan över till Sverigen och en Hammarby-match. Han gillar fotboll den mannen. Han dyker upp först i morgon kväll.
Personalfesten i går var ett äventyr. Det började med att vi fick en paddel i handen. Sedan var det dags att sätta sig i en kajak. Har inte paddlat sedan högstaditider så det var en upplevelse. Efter en paus på en ö med pastasallad och choklad paddlade vi tillbaka till Svinö där vi fick bada strandbastu. Sedan kördes vi med båt till en stuga i Lemland. Till middag bjöds det på thailändsk soppa. Lyckad kväll och jag var lycklig. Tråkigt var det ju förstås när någon påminde mig om att det bara är tre veckor kvar för mig på den här salongen. Jag som trivs så bra.
Nu börjar jag bli rastlös av att bara sitta inne, skall klä på mig varmt nu och sedan ta en promenad. Det är faktiskt ganska tråkigt att vara ensam.

En till väska för hösten.

En väska jag gärna skulle använda i höst är en sådan i läder. Min mor hade exakt denna så det borde finnas en i huset. Om hon inte sålt den på loppis. Hon är nämligen ganska bra på sånt.



Väskan kommer från Palmgrens.

Håret är vitt och jag är nöjd

Håret är vitt. Grått. Så. Nöjd.

Kom hem en sväng för att packa kläder, smink och kamera för om en timme är det dags för personalfest nummer två. Denna fest har jag sett fram emot och är laddad till tusen. Vädret är väldigt ostadigt, men det gör inget. Första dagen på hela sommaren känns det som.

Strålande.

Äntligen fredag. Fantastiskt.
Jag och min sambo skall börja helgen med att gå ut och äta. I morgon är det som sagt personalfest. Före det skall jag bleka håret vitt och färga brynen. På söndag åker min sambo till Stockholm för att se på fotboll och bio. Om två veckor är jag där och jobbar på "Guldknappengalan".


Det lilla röda huset som finns på den
perfekta platsen.

RSS 2.0