Snart är det söndag.


På söndagmorgon åker jag mot Åland. Skall ju börja jobba där från och med den 11 juni. Känns lite konstigt. Hade egentligen hoppats på att den här veckan aldrig skulle tagit slut, men det fungerar ju inte. Jag har de senaste tre åren åkt direkt till Åland efter avslutningen, så det här känns väldigt konstigt.

Jag har just kommit hem från en glass, promenad och fotbollstittande med min väninna. Trevligt, som alltid (men det var länge sedan jag såg på fotboll LIVE!). Nu väntar jag på min M som kommer hit och håller mig sällskap inatt. Min syster åkte idag iväg på jobb, så här är det tomt. Endast hunden och jag. Jätte. Tomt.
Imorgon är det fredag. Kul med helg. Mycket planer. Nästan för mycket. Nackdelen med mycket program är ju att det känns som om dagarna går snabbare. Och jag som inte vill att dehär dagarna skall gå snabbare, jag vill inte att de ska ta slut över huvudtaget. Snälla, stanna tiden!

Min far ringde idag och berättade att han var påväg att hämta en säng åt mig. Tur, för då har jag ju något att sova på när jag anländer på söndag. Hoppas inte det är en såndär resesäng. Dom är otrevliga.


Nu skall jag gå och förbereda hunden för en kvällspromenad i det vackra vädret. Jag och min M går väl samma vägen som alltid, längs stranden. Det är alltid trevligt såhär års.


SucK.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0