BloggLeken.

Tävlingsregler:
Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir utmanade ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

1. Jag kan spela tre instrument. Klarinett, Oboe och Piano (och dessutom sjunger jag, vilket borde räknas som ett fjärde).

2. Jag är 20 år och bara älsar Darin. Hans musik funkar, men visst är killen söt.

3. När jag var mindre önskade jag mig vårtor, glasögon, kryckor, rullstol, gips och tandställning som födelsedagspresent.

4. Jag var skallig tills jag var tre år gammal, sedan började jag använda en bejbiblöja (såndär vit och tunn) på huvudet,kallades för "långhåret". Min morfar ville att jag skulle gå till psykolog.

5. Jag har två helsyskon, två halvsyskon och två bonussyskon.

6. Jag blir full på två cider.


Dessa följande bloggare utmanar jag

Jenny http://jemppan.blogg.se
Daniela http://daniela.papper.fi/
Emma http://emmasiro.blog.com/
Linda http://lindisens.blogg.se/

Kommentarer
Postat av: Jenny

Jag har antagit utmaningen.. maste bara fundera lite forst! :) Oj vad glad jag blit att det ar var hemma, kanns lite battre infor hemresan iaf. kram pa dej HannaH!

2007-03-28 @ 19:37:33
URL: http://jemppan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0