Dagens program.

Denhär dagen har börjat med lite returer. Tack gode gud att jag inte behöver springa på stan och föra tillbaka alla dessa påsar. Bättre att få det budat till rätt ställe.
Klockan 11 skall jag och stylistass-Emma gå till en presskontakt som har visning idag (och inte förra veckan). Sedan blir det lunch på stan. Skall bli kul med lite omväxling i lunchen (har tidigare endast ätit lite soppa och klementiner).
Efter lunch blir det möte Med chefred-Lollo. Då får jag svar på endel frågor. Intressant och lite nervöst kan jag säga.
Klockan 15 är det massage. Skönt ska det bli, eftersom jag igen lider av huvudvärk. Det är alltså huvudvärk Dag 3. Inte kul alls.
Idag tänker jag jobba lite övertid. Har nämligen sedan en dejt på stan med två ålänningar. Härligt ska det bli. Den ena kommer från Paris och den andra... Ja, hon kommer från sin träning. Duktig som hon är.

Nu börjar jag märka att Csilla varit och pillat på min dator. Jag skriver oftast utan att se på fingrarna, vilket hon inte visste. Så hon har gladeligen ändrat plats på M och N på mitt tangentbord för att få sig ett litet spratt. Det lyckades inte riktigt, men som sagt.. Nu börjar jag märka det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0