Snart är det dags


Klädbytarkvällen börjar om fem minuter.

Idag har jag fått mycket gjort, tycker jag. Börjar ha allt på klart till tisdagens plåtning, så det är skönt att gå hem och verkligen kunna ha helg.
Efter lunch gick jag till Bonnier bokhandeln här i huset mitt emot. Där finns det en massa billiga böcker, nya som gamla. Jag köpte tre, två pocketar och en inbunden. Endast 80 kronor. Skulle ha velat köpa mycket mer, men har ingen lust att ha överviktig kappsäck tack vare en massa böcker. Nu blir säkert min mamma glad när hon läser det här.  Hon är inte van vid att jag läser böcker.
Vi hade fika med rabarber- och äppelpaj med glass idag. Jag åt en liten bit. Har ätit mig mätt (som en plätt) på klementiner. Vi satt och snackade om gamla serier och filmer. Favoriterna verkar vara "Rederiet", "Tre kronor" och "Varuhuset".
Lisen skall gå hem och se "En kärleks historia", medan jag vill hem till Brunnsgatan och kolla "Ebba och Didrik" som jag köpte till min mamma i somras. Åååh, vad jag ska kolla på alla avsnitt i jul när jag är där. I vår gråa fina hörnsoffa. Höra hur det knastrar och sprakar i spisen medan snön faller utanför.

Idag fick jag även en bekräftelse på  att det antagligen blir en lång-helg till Stockholm månadsskiftet november-december. Jag skall bjuda min sambo på en liten semester. Själv skall jag jobba en dag. Det ser jag fram emot.


Kommentarer
Postat av: Little darling

Ha en superbra fredag :)

2007-10-26 @ 17:14:23
URL: http://littledarling.webblogg.se
Postat av: malin

jag såg dig i veckorevyn idag=)

2007-10-26 @ 22:43:51
URL: http://malinsss.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0