Trött efter elva timmars jobbdag

Nu sitter jag vid min laptop hemma i det lilla röda huset. är trött efter en 11 timarsjobbdag. Väldigt trött.

Plåtningen på Söder gick väldigt bra. Åkte i en taxi med en konstig chaufför som var väldigt intresserad av mig och mitt finländska ursprung. Det var långa köer så efter 190kronor senare fick jag en lapp där hans adress fanns. Han vill att jag skall skicka en VR-tidning åt honom. Vilket jag antagligen inte gör.
När jag äntligen kom in i studion fick träffa hälso-Frida och fotograf-Nicklas (igen). Modellerna var duktiga och även sminkaren.
Just nu känns det helt tomt. Jag har endast lite grann att fixa imorgon -sen är jag färdig! Det känns så underbart att kunna sluta på VeckoRevyn när allt är inlämnat och klart. Inget som är ogjort. Känner mig riktigt stolt, eftersom jag har gjort sidor till nummer som kommer ut nästa år.

 Imorgon åker jag på jobb en timme senare. Kan behöva sova lite. Efter jobbet besöker en pappa mig. Han har jag inte sett sen jag var på Åland. Kan bli trevligt.

Kommentarer
Postat av: Linda

jag borde ha beställt dem genast med dig, så skulle jag ha fått rätt storlek..:( men nu har jag ordentligt med rum för att leka med tårna i.a.f:)
vad roligt att plåtningen gick bra!

2007-10-31 @ 09:54:26
URL: http://lindisens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0